Monday, January 4, 2010

::ayam dara berempah::

memula ingat nak ajak yunie mkan pizza mlam nie tapii die pulak balik lmbat =[ so terpaksa lah aku cari menu lain, huhu..
bile park kete ptng td terbau2 lah nasi kukuh kat stall dOpan gate apartment.. apa lagi laju jer jlan ke stall tu ^_^
dah lama tak beli nasi kukuh kat situ so aku decided menu mlam nie nasi kukuh ayam dara berempah ngan air vitagen.. nyummy!! nyummy!! :D
kuah makcik nie mmg sOdappp & lauk ayam die mmg besau.. makcik nie pn ade letak ikan kering tau, jrng kan org jual nasi kukuh kasi ikan kering =p
kenyangggg giler mkan nasi kukuh mlam nie, udOh ler nasi nya bnyakkk.. nasib aku memang kelaparan.. so bOleh lah abis kan, hehe =]] *abis hilang niat nak diet mlam nie~

2 comments:

* mEsSy * said...

beshnyer..
seyes mis ta penah mkn niey..
(^_^)

ericanurul said...

nanti bOleh lah try :P