Tuesday, January 5, 2010

::album kenangan nur'idz::

hehe ^_^ entry kali nie sedikit poyo ye, huahuahua.. *klu tak suke sila tutup blog nie~
dulu time aku duk umah sutie, aku bOsan sngat.. yup, aku kan tak suke bOsan2 nie kan.. pastu memula kenal dlu wan asyikkk keje, keje, keje jer.. no time to dating-dating maa =D
so tuk mghilangkan kebOsanan yg melanda diriku ini, aku buat lah satu album kenangan bagi diri aku & wan.. kenangan time berdating lah org kate, hehe :D

album nie aku dedikasi kan tuk mohd ridzuan.. kate kan aku takde nnt bOleh lah die ingat kat aku selalu bile tgk album nie ^_-
dlam album tu bukan stakat ade gmbar tau.. semue yg mmbabitkan kami bdua, aku tepek dlam nya.. sbnar nya album nie tuk 1thun pkenalan kami..
tiket wayang, tiket masuk muzium, plastik cklat, bunga tisu, gubahan duit & memacam lagi lah.. semue yg 1st time bagi kami, aku tepek kan dlam album nie :D *i'm a romantic gurl you know, hehe~
so ade ke sape2 bniat nak jadi romantik mcam aku, bOleh ler ikut nnt, haha :D well sebab tu lah wan syang aku lebih, hehe.. uwekkk!! uwekk!! uwekkk!!! ^_^

2 comments:

Nor_Emylin said...

salam ziarah..hehe

Wah!! teruja sangat tengok album tu...tabik spring la..Ni yang Lin nak tiru gak ni...bole?? bole??hahaha

ericanurul said...

bOleh ajer :D