Tuesday, August 16, 2011

::dah lamaaaa mengidam tau::

last makan benda nie, aku paw yang achik punyer =D sebelOm die fly australia bulan dua tahun lepas, aku bajet last makan bulan satu lah sO hampir setahun lapan bulan beb aku mengidam, hakhak
v
v
v
v
v
bukan semua tempat ada, tue pasal aku macam terbantut sikit nak pi cari benda nie.. yang paling aku tahu KLCC cOmfirm hadO tapiiiiii malas yang amat nak ke sana..

tak sanggup aku nak tempOh jalan jem, lautan manusia semata-mata benda yang berharga RM3.40 tue tapi makan tetap nak jugak ^_^

kebetOlan ari tue bukak pOSa kat legend hOtel ternampak kiOsk dia dalam the mall.. Ohh!! rupanya kO ada dekat ajer dengan aku selama nie, ahak!! kalu tahu aku beli selalu =_=

tapiiii time tue tak beli sObab perutku sudah ketat lepas berbuka, hihihi.. next bukak pOsa kat seri pasific hOtel baru lah aku beli =) time tue perut dah standby kOsong, haha
v
v
v
v
v
nie lah benda yang aku mengidam dOkat setahun tue =_= kalu pregnant anak dah keluar still jugak tak dapat makan tau!!

sayangnya time aku makan benda nie dah sejuk sO agak liat sikit nak mengunyahnya, huhu.. tapi takpe malam nie akan ke legend hOtel lagi sO balik bOleh beli then makan terus panas-panas, barulah kaww =_=

buat sendiri pun bukan susah mane, benda senang ajer tapi biasalah lumrah manusia nie, benda yang beli kat kedai jugak yang sOdap ^_-

betOl tak? T__T


1 comment:

ady said...

biasalah kat kedai biasa ade campuran2 resepi yg kita xtau...tu yg membuatkan kelainannya