Friday, August 12, 2011

::1st time try marrybrOwn, haha =D::

semalam kan tak masak, merajuk lah kOnunnya ;D

dalam kul 8pm gitue, incik ridzuan ajak keluar, nak belanja makan sO haruslah aku angguk-angguk setuju kan =D *belanja? tapi guna duit haku dulu, huhu~
v
v
v
v
v

baru bukak kat Batang Kali, aku pun tak pernah makan marrybrOwn nie.. nak jugak merasa, sOdap ke tak sO incik ridzuan pun ajak menerai marrybrOwn =D jakun kan? hakhak..

KL berlambak, kat Batang Kali jugak aku pi makan, hehe.. ater, Batang Kali ada KFC and marrybrOwn sahaja..

jemu KFC, marrybrOwn lah pulak, huhu
v
v
v
v
v

menu aku =D tak ambik set pun, ambik ala carte..

servis very macam mane nak cakap yer, aku Order milO ais, tak dapat.. pastu bila aku mintak die cakap aku tak Order, haippp!! sekeh kan..

aku cakap kuat pun tak dengar ker? pastu kalut duk Offer aku menu yang lain, aku cakap tak nak, tak nak lah.. tak paham bahasa ker? aku tak makan kentang putar laa..


muka Orang 1st time dapat makan marrybrOwn =_=

hah!! lagi satu, aku Order strawberry flOat, bOleh dia kata takde.. pastu dia nak kasi aku jelly aiskrim yang kaler macam strawberry flOat..

dah geram sangat aku ambik menu tue, aku tunjuk depan muka dia *cari pasal dengan aku lagi yer~

saya nak strawberry flOat macam nie, bukan yang tue.. yang macam nie, nie, ada tak?
buat muka blur pastu dia tanya kawan dia.. Ofcos lah ada sebab aku tgOk menu tue kat kaunter.. haiyOyooo!!!


menu incik ridzuan =) ala-ala snack plate KFC tapi KFC lagi besttttttt!! haha

aku makan burger jer, bukak pOsa kan dah melantak bihun gOreng.. tgOk gambar sungguh lah tinggi itu burger, tertarik terus Order, hahaha
v
v
v
v
v

tOwer burger ^_^


bOleh lah, tinggi jugak kan? tak muat mulut, incik ridzuan dah gelakkan aku, huh!! ktOrg kalu makan memang share.. ayam dua ketul, dapat sOrang seketul.. burger sebelah sOrang, memang tak kan Order benda yang sama =)


yang bestnya marrybrOwn nie ada buaian sO sambil makan sambil berbuai ^_-

marrybrOwn Batang Kali, yOur servis very dOwn laa.. sila kasi kursus lebih untuk yOur staff yer tapiiiii nasib baik ayam gOreng sOdap =) rOti burger pun sedap jugak =_=

3 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wow..btg kali dah ada marrybrown ke? nanti nak ajak jugaklah en. suami kina pergi. dok btg kali ke?

aliasafifah said...

wah...beznyaa mkn bgerr..hehe

nurulhuda said...

kina: a'aa, baru bukak dalm sebulan dua nie.. nurul duk ulu yam, 5minit je nak gi batang kali =D