Friday, August 5, 2011

::bukak pOsa 4ramadhan::

menu semalam kat tescO extra selayang, nie ajer kedai makan selain dari fOod cOurt, huhu.. terpaksa lah telan jugak sObab fOod cOurt pun takde makanan best =(

jalan amat lah jem giler, pagi jem petang jem, agak-agak bila jalan kat KL nie tak jem yer, huhu *kenapa aku rasa bOsan pulak duk KL nie, ahak!!~

singgah tescO shOping barang dapur sO hari nie bOleh masak bukak pOsa kat rumah =) Erm!! nak masak menu apa yer? *bukankah awal lagi nak cakap pasal bukak pOsa, haha~

kerja Opis semua dah settel =) sO bOleh lah mengula main internet sesambil update belOg, layan FB tapiiii aku dah start bOring =( please give me sOme wOrk!!!

1 comment:

puteri rimba said...

aik...sama lak...kak sue pun bukak puasa ngankfc semalam...heeee