Monday, May 16, 2011

::Onleave tOday ^_^::

chOti cik nurul hari tue dah diluluskan ^_^

makanya hari nie cik nurul Onleave =D masih lagi di kelantan, insyallah besOk baru bertOlak balik =(

sekarang tengah bersiap2 nak pi Pasar Besar Siti Khatijah, nak beli barang yang kawan2 kirim ^_^

P/S: kak intan, nanti nurul cari petai yang akak kirim yer, hakhak..

banyak stOry nak cerita tapi al-maklumlah duk kat kampung sO malas nak update, nak spend masa ngan ayah ibu, adik2 tak lupa suami terchinta ^_-

*lagipun incik ridzuan asyik pegang laptOp ajer, macam mane nak update, huhu.. nie pun dia tunggu depan laptOp, nak ambik turn lah tue, huhu..

tunggu balik Opis lah yer =D

1 comment:

*luv Syahnia* said...

wahh kak smbung coti yea ;)