Tuesday, May 24, 2011

::ketandusan idea lah =(::

tinggal tiga hari lagi nak sambut bufday incik suami.. excited sObab nie 1st time sambut bufday dia lepas kami kahwin..

yup!! bufday incik ridzuan dua minggu sebelOm anniversary =D dia terpaksa tunggu lama, hakhak.. nasib badan lah cyg ^_^

sepatutnya hujung minggu pi Langkawi.. dah planning semua, nak celebrate dalam keretapi lagi tau tapiiiii
v
v
v
disebabkan incik ridzuan bOleh transfer KL, pastu kene pindah rumah dan penginapan kat Langkawi belOm dibOoking sO cancel ajer.. sOri yer B, next time kita pi yer ;D

aku tetap ada masalah jugak nie, apa hadiah nak kasi kat incik ridzuan tahun nie yer? please help me!!

aku kekeringan idea lah =( dua tahun lepas aku kasi 10 hadiah berunsurkan angka 24.. tahun lepas pulak, kira hantaran kahwin hadiahnya, kat situ ada 11 dulang..

tahun nie? apa nak beli yer? @_@ *tue lah banyak sangat kasi hadiah kat dia, sampai tahun nie tak tahu dah nak beli apa, huhu~



2 comments:

ieda said...

ermm ape erkk .. sbb akak nie kalau bday hubby memang selalau bagi wallet .. huhuhu 2 tahun sekali .. tu sebab no idea :))

nurulhuda said...

bOleh dipertimbangkan.. nurul tengOk belt dia pun dah nak terkOyak, beli belt alang2 tue bOleh beli set sekali ngan wallet kan, kan.. gOod idea...