Thursday, May 12, 2011

::kikis mengikis ^_^::

Ohh!! nie bukan kes kikis harta laki yer.. nie kerja kikis mengikis drawing =D alah!! kerja yang cik nurul and the geng buat tiga empat hari kat bilik meeting tue ^_^

nak tgOk tak? gaya2 pekerja cemerlang, ahak!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hazwan; pekerja part-time Opis ktOrg..
terbaek wOk!! semalam dia balik kul 1am.. kalu tak dapat bOnus setahun tak tahu nak habaq lagu manO lagi, hakhak...

apai; super-duper TA
walaupun staff baru tetap kene buat jugak.. aternya Orang terOr teknikal, terpaksa lah draw sekali =D

nak tgOk gaya super-super seniOr 'arkitek' pulak ke?
jOm skrOll bawah ;P
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kak intan dengan gaya mengikis, mewarna dan menglukisnya ^_^ 3M tue, hehehe..

kalu kOrang bukan budak architecture, mesti tak tahu apa benda lah kikis drawing tue kan? jOm cik nurul tunjuk sikit apa ke bendanya kikis drawing
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
bahan yang kOrang perlukan adalah
satu pisau blade dan getah pemadam =D

serta drawing yang kOrang nak kikis la.. kalu takde drawing bukan mengikis maksudnya, huhu

nampak lukisan yang berwarna kuning, benda tue yang harus dikikis.. tak bOleh guna kaedah liquid paper @pun tampal2 yer.. cannOt! cannOt!!

harus kikis dengan perlahan2 supaya tak kOyak =D

giler apa!! dah lah kertas nipis, nak kikis pulak, pastu tak bOleh kOyak.. memang menyeksa jiwa, raga dan batinku =(

berhabuk Oke benda nie.. tidak sesuai tuk mereka yang mengidam asma..

bila dah habis kikis, kOrang kene padam supaya kertas tue tak berbulu.. padam dengan penuh lemah lembut yer nantikan terkOyak pulak ;P

dah siap pun ^_^ amacam perfect tak??

bayangkan dari hari sabtu sampai ke hari nie, kerja tue yang dibuat.. adalah dalam 70keping lebih, mata pun dah naik juling.. tangan pun dah lenguh..

kejap2 rehat, kejap2 bOrak.. kejap2 cuci mata tgOk internet, FB.. kejap2 kan dah siap satu entry tuk kOrang baca macam sekarang nie T__T


P/S: kualiti gambar sangatlah
tidak begitu memuaskan hati =(
bila aku nak pi beli camera yer?

2 comments:

puteri rimba said...

rindu lak kerja2 ngikis ni...he..he..he...ingat time dok studio dulu....

nurulhuda said...

rindu ke? mai lah tlOng nurul kikis, hilang keRINDUan akak nanti, hehehe..