Wednesday, May 18, 2011

::celebratiOn bufday kecil-kecilan =)::

di petang hari sabtu lepas, sebelOm hantar adikku; Kay ke asramanya, kitaOrg sempat lagi buat celebratiOn belated bufday naQib dan iQbal ^_^

cik nurul jadi tukang masak =D percaya lah, hakhak.. suruh percaya nampak benau susah giler nak masak kan, hikhik.. sampaikan incik ridzuan say;
ayang nak masak ker? biar betOl nie.. ibu masak kOt, ayang ambik nama erk..
katamu itu betOl2 menguris perasanku incik suami, huhu.. kOrang percaya lah, kalu tak percaya bOleh cOll ibu kat kampung, ahak!!

hadiah bufday tuk naQib dan iQbal serta aQilah.. Ermm!! aQilah bukan hadiah bufday pun tapi kene beli tuk dia sama takut nantikan merajuk..

budfay cake ^_^

nasib baik deduanya bebudak lagi sO bOleh lah aku pilih cake yang kebudakan macam nie.. cake pun main beli jer, nasib baik sOdap =D

menu di petang hari; macarOni gOreng + jejari ayam..

tue jer yang sempat masak pun.. diaOrng baru lepas makan nasi terus aku goreng macarOni.. 1st time buat, menjadi dan habis hari tue walaupun aku sendiri kOmen macam kene tambah sOmething baru Umph!! cikit =D

haha, sendiri buat sendiri kOmen.. Oke lah tue, hihihi..

bufday bOy.. macam janji jer dedua pakai merah.. takde tema apa2 pun.. celebrate antara ahli keluarga ajer.. Eer!! tOlak achik sObab dia kat australia & ateh, dia kat penang ;P

gambar aQilah wajib ade, nantikan dia sentap, al-maklum ler adik bOngsu, manja sikit.. layan gambar tiga beradik
v
v
v
v
v
lain2 gambar dalam camera incik ridzuan.. tak dan dia nak uplOad, aku dah tak sabar nak stOry kat kOrang sO gambar2 ini ajer lah yang sempat aku snap dalam camera handset..

sesi bukak hadiah =D
v
v
v
naQib sempat reQuest hadiah, iQbal pulak tak kesah hadiah apa pun ;D
v
v
v
beg sekOlah baru tuk naQib dan jam tangan tuk iQbal =D

Kay pun gedik nak hadiah jugak, bendera kat cake ajer lah tuk dia.. sabar yer Kay, bulan 11 nanti turn Kay =D

stOry bufday khas untuk achik di perantauan.. jangan jeles kitaOrang kat cini berbufday2 party bagai ^_^ achik balik raya nanti jangan lupa bufday gift tuk kaklOng yer, ahak!!!


1 comment:

sha a.s said...

hi..balas kunjungan...salam kenal :)