Tuesday, October 18, 2011

::tiga hari punya mengidam =)::

bila sakit, memacam lah mintaknya.. nak makan tue lah, nie lah.. yang tak leh blaa, tetiba nak makan burger mc'D, ahak!!

niat mengidamnya dah tiga hari beb tapi al-maklumlah Batang Kali takde mc'D sO terpaksa lah memendam rasa, huhu =(

semalam masalah pemakanan datang lagi.. bawak bekal nasi gOreng bagai nak rak, alih-alih makannya tak.. lunch time tgOk nasi campur satu lauk pun tak memenuhi selera..

yang bOleh masuk hanyalah buah dan air putih, sadis betOl and kesudahannya satu hari kelaparan sampai muntah sebab perut kOsong, sebak sedey yang amat =(

dalam perjalanan balik, incik ridzuan Offer burger mc'D sO aku apa lagi; NAK! NAK!, kan dah tiga hari mengidam, hehe
v
v
v
v
v
kebetulan mc'D buat Offer and kawan Opis print sO aku mintak lah dua keping, cadangannya dapat gaji nak makan tapi incik ridzuan dah Offer apa lagi terus guna lah ^_^

aku yang mengidam, incik ridzuan pun nak jugak, huhu.. dia pulak yang Over tau ^_-

kentang dah habis dimakan dalam kereta, hehe.. lapaQ kan, huh!! burger bOleh makan sampai dua rOund, ahak!! sO semalam tidO lah daku dalam kekenyangan dan kepuashatian =_=

tapi tak lena jugak, perut senak giler sebabkan seharian kOsong then tetiba full malamnya and tersedar jam 430am gara-gara nasi lemak, huh!!


2 comments:

yusuflaili said...

Salam;
Kalau mengidam tak baik tak beli benda yang diidam tu..mesti!!..baguslah masih sempat mkn benda yang diidam walaupun dah lama...sekurang2nya dpt merasa.

nurulhuda said...

wasalam;
memang kene beli jugak, kalu tak duk pikir ajer benda tue, nak makan benda lain pun tak lalu =)