Friday, July 8, 2011

::super mengantukkk, huarghhh!!::

arini sampai Opis awal.. datang ngan kereta kene awal, takut jalan jem.. kecian incik ridzuan nanti terlambat punch card..

bila dah sampai awal; huarghhh, mengantuk giler.. padahal bukan lah awal mane pun, bangun kul 6am macam biasa jugak; Oke laa tergOlek sana sini dulu, 615am baru bangun pi mandi =)

kalu naik mOtor kul 7am baru gerak, nie naik kereta 645am dah kunci pagar *awalkan saya datang kerja =D~

sempat tidO dalam kereta sementara nak sampai Opis =D sampai Opis sambung tidO lagi.. ater, duk sesOrang, apa nak buat, time kerja pun belOm sampai lagi, tidO ajer lah ^_^

super mengantuk betOl pagi nie =( gara-gara layan citer hindustan ngan incik ridzuan semalam lah nie, huhu..

breakfast apa kOrang pagi nie?
v
v
v
v
v
rOti benjO di pagi hari ^_-

aku sempat buat satu set jer.. Erm!! still lapar lagi nie.. nyesal pulak buat satu set jer tadi, kalu buat dua mesti kenyang sampai tengah hari, hakhak..

terpaksa lah mencekik biskut Oreo lepas nie, huhu..

apa kerja aku nak buat hari nie yer? Erm!! macam biasa lah, takde kerja urgent sO terpaksa melayan internet dulu =) *terpaksa katanya, ahak!!~

tOlong!! bagilah aku kerja urgent, huhu.. baik sungguh hati, mintak kerja nie beb, ahak!!


P/S: incik bOs pi Oversea, yahOo!!
tapi bOs sOrang lagi mesti masuk punyer =(

1 comment:

sabella mohamad said...

leleh tgk roti benjo