Thursday, July 28, 2011

::day 8-pergaduhan paling terok pernah anda alami::

kalu setakat gaduh-gaduh manja tue pernah lah.. gaduh hari nie, esOk lusa dah berbaik balik tue pun ada jugak tapiiii kalu pergaduhan yang akan aku ingat sampai mati,

Erm!! takde lah beb!! ai tak suka cari musuh, hehe ^_^

sO apa aku nak tulis dalam task nie ye? =_=

masa kecik aku suka bergaduh dengan yunie sObab aku nie garang, suka buli, dia pulak pelindung adik-adik ktOrg, hakhak.. bergaduh dengan dia kejap aje, esOk Oky balik..

bila dah besar, yunie bukan lagi lawan gaduh aku.. ktOrg dah jadi best friend, ahak.. sekarang suka gaduh manja dengan incik ridzuan pulak..

Of cOurse lah aku yang selalu menang =) tue pun sObab incik ridzuan malas nak layan aku, huhu..


1 comment:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ooo..suka buli yew....

babab kang...hehehehe