Wednesday, June 8, 2011

::nO idea lah=(::

selamat pagi dan salam sejahtera semua hendaknya ^_^ aktiviti pagi hari? Erm!! apa aku nak update nie? nO idea lah =(

arghh!! mOody ajer pagi nie, bebetOl takde mOod =(

nak wat kerja takde kerja, nak update belOg takde idea, apa yang bOleh aku buat agaknya yer?

please help me ^_^

bagi satu hObi yang bOleh aku buat time free macam ginie.. dah bOsan main internet, dah bOsan tgOk facebOok =(

dah tahap bOsan giler yang teramat nie.. datang Opis gOyang kaki, makan gaji buta =(

6 comments:

eclipsesweet said...

alahai... kenapa ni?? xde mood ek?? em.. jgn camni.. chill je k kak...

eclipse pon tgh bosan jugak ni.. huhuhu.. ^_^

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kadang² kina pun mcm tue..ngeeeee

Ayie Abas said...

ADA BYK YG BOLEH DILAKUKAN TIME2 BORING nie...ANTARANYA AMBIK AL-QURAN KECIL...MENGAJI laa PERLAHAN2 LEBIH BAIK KALAU ADA TAFSIR SEKALI...BYK MANFAAT KITA DPT...DUNIA & AKHIRAT. ^_^

diana said...

boring??
pe lagi..blogwalking la...
hehheh..
jom baca entry ni...:)

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/06/apa-yang-tak-perlu-ada-dalam-blog.html

DINI said...

halahalaaa, kenapa ni kak?
bosan?

biasa la tu. carik inner peace kak.*ayat dpd kung fu panda 2*

nurulhuda said...

diana:

memang duk blogwalking dari tadi pun.. banyak belog dah terjah tadi, hehe =D