Monday, June 20, 2011

::baru sempat update =p::

baru sempat nak update belOg hari nie =(

sampai awal Opis pagi tadi ingatkan nak update belOg dulu tapi tak sempat jugak.. masuk Opis terus buat kerja sampailah sekarang, baru siap satu prOjek.. nak start jOb kedua tapi hOld dulu, rehatkan minda ^_^

next week incik ridzuan fly tO sarawak, his 1st Outstation =( tiga hari pulak tue sO terpaksalah menumpang kasih rumah makcik sutie ku kejap, Uwaa..

risau jugak nak tinggalkan rumah lelama sObab pagi semalam, incik ridzuan perasan yang gate belakang rumah macam kene kOpek, ada Orang nak pecah masuk rumah aku ker? takutttnya..

apapun dOakan semOga takde benda buruk terjadi..
insyallah, amin =D

besOk aku update yer, tue pun kalu sempat, hehe.. petang karang maybe OT lagi tapi satu jam ajer kOt, lepas tue nak balik masak pulak..

menu malam nie nasi putih with tOmyam campur and sayur sawi gOreng, ada telur dadar pun sOdap jugak kan ^_- nyummy!! nyummy!!!


P/S:
besOk ingat nak pOsa lah =D

1 comment: