Wednesday, June 8, 2011

::hujan => bestnya dapat tidO::

hujan lebat, kilat guruh berdentam dentum bunyinya dari tadi, udah ler tempat aku nie tepi tingkap, menakutkan betOl, huhu..

macam nak shOck pulak kOmputer nie tiap kali kilat memancar, kalu meletup dan terkena muka, siapa nak tanggungjawab? takuttttt!!

hari nie seharian bosan giler, kerja ada tapi tak urgent sO bOleh relax dulu, main internet dulu, bOrak-gOsip dulu, hehe.. macam lah kOrang tak biasa kan? ^_^

malam nie masak nasi gOreng, permintaan dari incik ridzuan.. pejam mata pun siap, ahak!! masak nasi gOreng kejap ajer sO ada banyak masa untuk aku rehat nanti =D

menghitung detik mahu pulang ^_^ besOk aku belOgwalking lagi yer sO jangan lupa tinggalkan jejak kOrang erk!! =D peace!!


3 comments:

alinac lover said...

best tidur

: husna : said...

sini pun guruh berdentum2

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Tghr sampai malam hujan erk!
Memang best klu boleh tido!!!