Saturday, June 18, 2011

::hari nie hari OT::

selamat pagi.. pagi lagi ker?
Erm!! selamat tengah hari jugak lah =D

baru bangun tidO? kalu tak payah OT hari nie cik nurul pun masuk grOup bangun lambat macam kOrang jugak ^_^

hari nie sambung OT kerja semalam, incik ridzuan hantar pagi tadi =) ngan dia sekali angkut turun KL sama, hakhak.. bukan salah saya, dia yang Offer diri nak hantar =D

kerja banyak lagi nie, sapa nak tOlong buat, please!! sapa nak Offer diri, nanti cik nurul belanja lOlipop ^_-

adO dOremon bagus jugak, akan ku minta supaya duplicate diriku menjadi lima Orang; keje empat type banglO, bOleh bagi sOrang satu.. pastu yang sOrang lagi tOlong update belOg..

mana aku? masa tue aku keluar dating ngan incik ridzuan, haha ;D

Oke!! stOp dreaming and pi buat kerja sekarang =p

2 comments:

IFA Athirah said...

keje jangan x keje.hehe

taliff said...

hehehehehehe...fuhhhh...tak larat den nak ot....penat menjalar keseluruh urat saraf~~~huhuhuuhu