Tuesday, June 14, 2011

::hasil tabung duit siling =D::

ingat lagi tak isu menabung dulu =D

akhirnya, selepas dicampurkan dengan duit tabungan incik ridzuan, mOh ler kita mengira yer ^_^ kan dah duk sama-sama, satu bumbung; duitmu duitku jua lah jawabnya, hakhak..

bila masukkan satu tabung, dah full sO incik ridzuan suruh pi bank-in, simpan dalam bank lagi selamat katanya lah =P

tapi selamat ke kalu cik nurul yang bank-in, ahak!! aku masukkan dalam bank sendiri nanti, hehehe
v
v
v
duit tabungan cik nurul ^_^

kualiti gambar hampeh betOl.. cepatlah duitku berkepuk, tak sabar nak beli camera sOny nie ;p

agak kOrang berapa yang kami dapat?
cer teka cepat!!
v
v
v
siap dipacking tuk dibank-in lunch time nanti ^_-

asingkan terus duit 10sen, 20sen dan 50sen.. Erm!! duit 5sen pun hadO tau.. lantak lah, kasi jugak, hakhak.. banyak weiii, sapa nak guna nantikan, better aku tukar =)

saya sudah sedia ditukar dengan wang kertas =D

jumlah terkumpul tabungan cik nurul dan incik ridzuan adalah
RM200 sahaja ^_^

amacam, banyak tak? tue pun kalu kirakan bOleh banyak lagi tapi incik ridzuan pernah tukar duit tabung dia sebelOm nie..

jOm start menabung secOnd rOund pulak ^_- tgOk berapa banyak dapat next time =P

tabung cik nurul dah rObak, ingat nak beli tabung menarik cikit sO nanti tentu tertarik nak letak duit ajer dalam tue kan, kan, hikhik

1 comment:

Pupel Liyana said...

manyknye! heheh

www.pupel.blogspot.com