Saturday, June 11, 2011

::imbas kenangan ^_^::

sempena dengan 1st anniversary wedding cik nurul dan incik ridzuan, entry khas untuk kenangan kami berdua ^_-
v
v
v
v
v
majlis akad nikah 11 jun 2010 di MASJID AL-HUSNA, Baung Bayam.. sekali lafaz, kami bergelar suami isteri lebih kurang jam 2pm ^_^

gambar berdua pertama =D

hantaran dari kedua-dua pihak.. bertemakan marOon dan pepel =D majlis sanding belah perempuan 12 jun 2010, gambar by mr hakim ^_-

suka dengan gambar yang diambil walaupun ada jugak lah satu dua yang tak puas hati.. gOod jOb tuk dia yang baru belajar ambik wedding phOto..
v
v
v
v
v
pelamin by d'wawa bridal.. simple walaupun lain kerusi yang aku mintak, lain yang dia buat but Oky lah, aku dah malas nak pikir hari kejadian tue.. penat tau jadi pengantin nie, ahak!!

suka sangat make-up kat kelantan ^_^ kOrang suka tak?

pengapit ku, cik zila.. TQ sO much my BFF =)
gambar sekitar wedding kat kelantan
v
v
v
v
v
tema family marOon tapi gambar jadi kaler merah kan, ahak!! merah pun merah lah..

TQ diucapkan kepada semua tetamu yang sudi hadirkan diri
v
v
v
v
v
my family side ibu dari Thailand =D

BFF sekOlah menengah, puan nasuha =D
pengantin baru jugak nie, selang dua minggu jer, hihi..

VVIP Dato' Mustapha mOhamad
gambar tuk FB katanya, hakhak =D

OutdOor tak pi jauh, cuma sekitar kawasan rumah.. dah petang malas nak keluar, panas pulak tue.. lagipun kawasan rumah ai pun cantik apa wat Outdoor, hehe
v
v
v
v
v
kawasan hutan sebelah rumah =D

gaya cerita nangkung pun ada nie ;p

mOdel kereta tak berbayar =D

kawasan lapang dOpan lOrong rumah sekarang jadi belukar dah, hehe.. kenduri belah perempuan settel dengan jayanya ^_-

majlis sambut menantu aka kenduri belah lelaki pada 19 jun 2010 di trOng, Perak bertemakan warna black-grey *lOve this cOlour, pilihan incik ridzuan tau~
v
v
v
v
v
pelamin yang super nice, ahak!!
puji pelamin sendiri, ada ke patut =D

make-up tak berapa berkenan sangat kalu nak bandingkan dengan kat kelantan.. tapi takpelah, redah ajer, hihihi

pengapit belah perak, still lagi cik zila..
miss yOu my friend =D

ayah, ayah mertua, incik ridzuan, cik nurul, mak mertua, ibu =D
sayang mereka semua sangat-sangat..

taman tasik taiping =D

di satu jalan lama kawasan Selama, Perak

landasan keretapi di Selama jugak, OTW dari rumah mak andam nak ke trOng sO sesambil tue ambik gambar tuk Outdoor =D

semOga perkahwinan ini akan sentiasa dibawah lindungan dan keberkatan Allah swt selamanya =D
happy 1st anniversary incik ridzuan, semOga perkahwinan kita berkekalan selamanya.. luv u my dear, hOpe u have a great life with me ^_^

2 comments:

kayrul-shah said...

salam kenal...selamat ulang tahun perkahwinan yang pertama...cantik gambar2 tue

Nur Hawa Mohd Zin said...

cantik pelamin akak...simple tapi cantik..kalu awe kahwin pun nanti tak nak sarat2 ni...sebab pakai sekejap je..janji cantik, menarik dan simple