Tuesday, November 15, 2011

::awek baru incik suami::


berkenan minggu lepas tapi semalam baru dapat di tangan.. aku tak jOin pun time dia pi usha-usha tue, semalam dapat semalam lah baru tgOk, huhu
v
v
v
yang duk peace tue bininya, yang kat sebelah barulah awek baru incik ridzuan ^_^ yup, incik ridzuan dah ada pengganti mOtor yang hilang =)

cepat betOl ganti kan, kalu aku hilang ada tak dia cari pengganti secepat macam tue, ahak!! sentap aku nanti, hehe..


jangan heran, memang mOtor tue duk dalam rumah =D ater, nak pisang berbuah dua kali ke? walaupun pagar dah tukar kOnkrit tetap jugak rasa tak terjamin

sO better masukkan dalam rumah.. rumah besar, ngan mOtor pun masuk sekali, ahak!! nasib baik rumah aku takde perabut banyak kan =_=


helmet and baju hujan dapat free tapi incik ridzuan tukar brand mahal cikit, bOleh pakai lama katanya ^_-

helmet tue OfcOurse lah tuk aku =) baju hujan pun sepatutnya aku jugak tapi dia pi ambik saiz besar, tak pepasal aku terpaksa ambil baju hujan lama dia, huh!!
v
v
v

time bOoking, terus buat alarm mOtor.. kalu kO tersentuh sikit ajer terus berbunyi riuh sekampung, serabut pulak aku dengarnya, huhu

sO tak payah lah rasa gedik-gedik pi nyendeng tgOk cermin kat mOtor tue yer =)


bayaran penuh tuk sebiji mOtor, insurans, rOadtax, alarm, helmet dan baju hujan semua sekali adalah
v
v
v

murah ke tak?! =D

bukan satu kedai incik ridzuan servey, banyak tapi kedai nie yang paling murah katanya.. aku tak kesah, dia yang beriya nak mOtor sO aku kasi lah beli =)

mOtor dan lelaki agaknya tak bOleh dipisahkan kOt.. takde awek takpe, takde mOtor kene cari ganti cecepat, hehe..

P/S: next....
mOod servey rumah kembali lagi =)


3 comments:

intan_blur said...

wauweeee...klu mcm tuh blh la kahar tumpang sekaki..;))

Neeza.Areef said...

hi salam singgah..

elok la msuk moto dlm umah..beringat kan

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

awek baru tuh...hehee.xpe bini tetap utamanye...:)