Monday, July 22, 2013

::melayan raisya bekereta di taman::

kejadian hari sabtu jam 2petang.. kerja giler apa nii, pi taman layang-layang Kepong, ngan cuaca panas terik dalam bulan pose pulak tue, muahaha..
parking lot tak padan ngan saiz kete, hehehe..

nak rasmi kereta jejak tanah sebenarnya.. selama nii kan duk main dalam rumah, mane puas nak bergerak sana sini dan satu hal pulak aku nak pikir mane nak simpan kereta tue, tayarkan dah kotor, berpasir.. sampai hari nii kereta tue ada duk simpan dalam bonet kereta aku, kereta dalam kereta gitue, wakakaka...
parking motor sudah laa nak oiii =D

yeayyyy!! dah sampai taman, memang tak ramai orang, ada ler dua tiga keluarga cina.. bagus jugak tak ramai orang nii, senang sikit nak berkereta bagai kan.. tak ganggu orang lain =)

Ermm, arini layan gambar boleh, malas ler nak bercerita panjang =p
orang pose jalan kaki, yang tak pose best jer duk dalam kereta, relax-relax ambik angin.. huh!!..

park depan playground.. nak main papan gelengsor, panas terik so main buaian ajer laa.. tue pun nasib baik buaian duk tempat teduh.. lagipun aritu nak naik buaian tak sempat orang ramai Q, kali nii main laa puas2 raisya, anggap laa ayah kamu sewa taman tue tuk kamu petang tue yer, muahahaha... sewa katanya...
 
muka memang tak ceria sebab dak kecik nii mengantuk yang hamat.. time tido petang tapi ibu bawa pi taman, kejam giler ibu nii.. muka pun takde semangat nak main =D entah enjoy ke tak taktau laa...

dah puas main buaian, naik kereta round taman jap.. tue pun round kat tempat teduh bawah pokok ajer, tak kuasa aku nak berpanas terik dalam bulan pose nii...
kejap aje lepak taman, adalah dalam satu jam pastu terus balik, tidor.. bukan setakat yang kecik, ngan ibu ayah tidor sekali.. bangun terus bersiap keluar buka posa kat One World Hotel pulak ^_^ bestnya hari minggu tak masak, lalalala...

3 comments:

With Julia said...

Comel jek tgk dia memandu hehehhehe gerammm

roti bakar + nutella said...

onyet naik ete jugak ker???olololooooo

nurulhuda said...

julia:
yg kawal kereta ayahnya.. tak reti lagi nak drive sndiri, pakai remote dulu laa, ayah jadi pilot

yuni:
onyet kesayangan tue.. kat umah aku patung2 dia dah macam zoo, semua binatang ada