Wednesday, December 30, 2009

::stlah sbulan bertunang::

salam ziarah semue? ape kabar, korng sihat.. bbrape hari lg kite nk masuk thun baru? dh berazam ke bl0m?? bab2 azam nie kite cite next entry ye..
today is my 1st month engagement anniversary =D
sbl0m tido smpat lg MMS tuk si die tcyang.. kul 2pagi beb aku mms, takde blasan sbb si wan dh tido awl.. mmg tak nak die blas pn, klu die blas comfirm die mrah aku sbb kul 2pagi tak tido lagi, haha..
jadi maka nya pepagi tadi die blas.. ayat ape? nothing special, just wish biase2 ajer..
to my beloved fiancee, MOHD RIZDUAN IBRAHIM =D
** hapi 1st anniversary pertunangan **
smoga phubungan yg kite bina akn bkekalan slamanya, insayaallah.. amin =p
dh sblan aku btunang, kjap ajer msa nye kan.. kawen?? tgk lah masa & keadaan dlu.. klu orng tnya pn aku akn ckp pling awl blan 6, pling lmbat lpas raya posa.. klu ikut kan si wan die nk kawen sbl0m raya, nk raya brdua kata nya, huhu.. *gedikz.. tapi aku tak kesah kawen bile pn..
duit dah ade, dh ckup tuk kawen... tapiii mslah nye skrng kami tnggu umah mak wan siap dlu, still dlam proses lg.. nk kawen kat dewan blh tapii bile pkirkan orng kg, tau2 je lh kan.. dewan jauh lah, orng kg tak leh nk dtng lah.. tngguh dlu lah jwab nya =p lg pn aku dh janji ngan mak die, umah siap bru kawen.. *kunon2 mnantu baik lah nie, haha..
skrng nie achik dpat bljar oversea, lg pening nk plih tarikh kawen.. aku klu blh nk smue adik bradik ade for my wedding.. so nnt kne tgk lah jadual study die dlu, bile time blh blik m'sia..
bnyak bnda nk kne settlekan sbl0m kawen.. yg pnting skali ape keje aku lpas kawen nnt.. dh lah kne duk perak, huhu.. my best friend, zilla ade offer keje kat tmpat die tapii still awl lagi klu aku keje kat perak skrng.. well, aku tpksa lah tolak dlu.. tak pe, rezeki ade dimane2 kan =D
tu je kot luahan di pagi hari nie.. have a nice day =p
p/s: aku laporrrrrr la.. nk mkan ape lunch nnt ye..






2 comments:

ailyz said...

sebulan pn ade anniversary ke?bkn aniversary 2 ulangtahun ke?bkn ulang bulan..haahahhaha

ericanurul said...

alah biar lh, haha =D