Monday, December 7, 2009

::30 nov 09::

knape plih 30 nov? sdngkan ari tu ari isnin.. sbb nye dh takde tarikh lain tuk di pilih, huhu.. blh gitu =D
express sngguh aku cite psal mjlis tunang ni kan, hehe.. gmbar nya ade lagi tapiii mlas lh aku nk upload bnyak-bnyak.. korng nk tgk nnt aku wat slide show ok, haha..
upacara sarung cincin tunang dlam kul 330 gitu lh, aku pn dh lupa.. orng pn tak ramai so aku takde lh neves sngat.. cewah, haha =p

ni lah die mak wan.. mak mertua aku jgk =p
cincin yg very simple yg aku plih kat poh kong smggu lpas raya posa dlu.. dh lama aku beli cincin tu, smpaikan aku sndri pn lupa mcm mane design nya.. knape simple? sbb aku nk yg pling meletop, pling bkilau kat habib tuk cincin kawen nnt, hehe =D
giliran ayah aku sarungkan cincin tuk wan plk..
msti korng heran kan.. knape lelaki pn dpat cincin.. ni smue adat orng klantan lh kot.. klu lelaki antar cincin, die pn akan dpat cincin jgk.. klu dia antar gelang?? hehe..
muka wan yg sngguh ceria.. pdhal dlm ati, huhu.. opss, pecah rhsia =p
tak sngka ayah nk sarungkan cincin tu sndri.. slalu nya die suka pas kat orng lain, hehe.. menantu 1st, excitect lh kot =D nnt aku nk sruh ayah nikah kan sndri lh.. agak nya ayah nak tak?
now, giliran ktorng tukar-tukar sarung cincin plk.. ni nenek aku yg suruh, tak tau lh knape.. ktorng ikutkan ajer tapii rasa nya nenek aku ni tertukar ngan ucapara btal air smbhyang kot, hehe..

tarikh kawen kitorng tak tetapkan lagi.. skrng ni pn aku tgh servey ngan kwan-kwan, tkut clash tarikh ngan diorng nnt, hehe..
hrapan aku semoga ptunangan kami tiada dugaan yg berat, amin =D
p/s: tgh memilih gmbar tuk dicuci.. nk kmpul kan dlm album.. album nya dh ade, bufday gift dr yunie.. bguna jgk kau bg album tu, tak yah lah klong beli album, hehe..





4 comments:

intan said...

tahniah...amboi wannnn...kalah org nak kawin..huhuhu

ericanurul said...

TQ.. sbb die pn kne sarung cincin tu yg sruh die pkai baju mlayu jgk, hehe..

intan said...

ooo...ingat dia x sabar2..hahahahha..biasalah org perak..dia jenis x sabar.. :p tetiba jek org perak..hehehhe

ericanurul said...

nrul sruh pkai kemeja je.. tapi ibu yg sruh pkai baju melayu.. die pn siap bsampin lh jwab nya, huhu =D