Thursday, December 10, 2009

::kejadian pagi tadi::

bateri kete aku dah kong weii =(

kesahnya tadi time nk gi keje lah kan, aku start kete tak leh.. try lagi tak leh.. tgk gear ok je, dlm P pastu tgk kat meter lain mcm je nyala nya, aku pn dh tak sdap ati lah.. apa hal kete ni plk, huhu =p

memula nya aku igat nk pggilkan si edy tp cian plk kat mamat tu, blik keje msti nk tido.. seyes, aku tak tau nk pggil sape.. si jai jauh sngat.. laki aku, huh!! takde makna nya nk sruh die dtng.. ayh su@ pak muda, klu blh tak nak myusahkan diorng *kunon nya lah, hehe..

aku mantain lg beb, takde lah gelabah sngat.. keje takde, relax lah kan, wat ape cpat2 msuk ofis =D aku coll si wan, ngadu2 ngan die.. pastu kasi lh die dgr aku start enjin.. alih2 die ckp, 'tak yah lah try lagi, bateri dh kong lah tu.. ambik taxi kat tren, gi keje dlu k.. nnt sruh lh ayah su@ pak muda tgk kan nnt..' blh die ckp gitu, siap ajar lg aku naik taxi, huhu..

tapiii...

ok jgk jadi nya kat umah kan, klu tetiba tgh2 jlan die wat hal, ape cite nnt.. tak dpat nk mnolong, huhu =p

smpai ofis trus coll ayh su, so ptng ni die nk dtng tgk =p

aku guna bru sthun lbih, kjap je kan bateri nya.. kete murah, brng dlam pn murah lh, huhu.. tgk dlu ayh su wat mcm mane ptng ni.. klu kne tukar bru, aku nk bateri pling mhal skali, tuk spnjang hayat.. ade ke? haha =D

p/s: ni lh pompuan tahu guna kete je.. service & mantainance zero, huhu.. aku lah tu =p

2 comments:

intan said...

tu bermakne..dia suruh tuka kete baru..yg lagi mangggih..mihahahahaha...
memang pun..keje pompuan asik sok sek sane sini..hehhehehe

ericanurul said...

nk tukar kete tu lah yg tak approve lagi ngan si wan, huhu.. yg lain dpat cpat je tapi tang kete je liat ckit nk kasi, asyik ngelat je =D