Thursday, May 9, 2013

::raisya's 1st photobook, awesome =D::

pertama nak say SORRY kepada mommy izzara sebab
lambat respon pasal kesan tapak kaki & tangan dalam entry dua hari lepas [link]

selamat mencuba untuk mommy dan mommy yang lain,
semoga mendapat hasil yang menarik untuk kenangan masa depan nanti ^_^

kedua nak say TQ kepada umi Qi kerna entry pasal photobook nii [link]
maka terjebak ler aku ngan kerja mendesign photobook raisya, cewah!!
terjebak katanya.. design kononnya, hakhakhak..
kalu ada promo best, sila bagitau lagi ye umi Qi, hehehe =)

dan dua hari lepas, photobook raisya dah sampaiiiiiiii... yeayyyy!!!!
aku ambik Choice B harga voucher rm15..
saiz besar cikit laa dari A4 dan hasilnya memang awesome, aku suka..
kertas okay, gambar menarik walaupun blur.. yela, pakai camera phone ken...
asal blur tapi aku tengok bila print elok jer, okay la tue kan =)
versi penuh photobook raisya [link]
penuh pulak entry nii kalu aku upload semua gambar kan,
nak tengok klik jer link tue okay =_=
budak kecik nii kemain suka.. berulangkali duk belek album gambar tue..
tergelak aku ngan incik ridzuan.. raisya nii pantang tengok muka sendiri..
tak kesah dalam cermin ke, frame gambar, album, dalam phone, mesti tersengeh-sengeh..
ini anak sudah pandai syok sendiri maa ^_^
tengok tue, lastnya taknak share ngan aku, tengok sesorang dia, hahaha..
takpela nak oiii, asalkan kau tak koyakkan sudah ler...
bagi aku amat amat berpuas hati ngan harga dan hasil kerja pixajoy nii..
lagipun bila lagi aku nak pi tempah kedai kan..
atlis ada nii tergerak hati nak buat album tuk raisya..

album nii aku rangkumkan tahun pertama kehidupan raisya..
dari hari pertama di dunia, majlis cukur jambul, pertama kali makan,
naik walker, bermain.. sampaila umur dia setahun...
alhamdulillah sampai pun masih lagi dalam minggu kelahiran raisya..
lagi laa mak suka ^_-
susah betul sekarang nak ambik gambar duk diam...
nii dia duk main kotak album, sebelom jahanam better aku ambik simpan dalam almari =)

5 comments:

achiek anis said...

sedih...saya pye tak boleh upload or send kat sendspace tu...dh tye pixajoy tp xde reply...rugi rm15...photobook xdpt...huhu

nurulhuda said...

hah, yeke.. alamak ruginya..
awak ambik macam saya jugak ke?

With Julia said...

Ya Allah....cantikkk sgt photobook raisya...oh Umi Qi terasa di hargai...hehhe..terima kasih kembali kerana mommy pun pandai berdeco2 photobook utk baby kesayangan....bangga wehhh bila jumpa mommy seangkatan pandai buat dari cikgu ngajor hehhe...peaceeee!

p/s Umi Qi ada 3 lagi voucher nak buat....smpi hjg thn...hbslahhh ngadap photobook je koje time boring...hehhe...buat lg tau yg seterusnya...tgk raisya pun happy tau :)

nurulhuda said...

hahaha.. TQ cikgu mengajor..
buat syok sendiri jer tue.. time2 boring kerja opis kan..
inn sha allah akan buat lagi, nanti ada promo best2 kasitau laa =)

cTwAhYuNi said...

aku da 25 going to 26...xde pun sape2 buat photobook aku...huwaaaaaa