Monday, May 6, 2013

::special gift on raisya's bufday::

takde sambutan special pun kat taska raisya, aku pun takde kasi kek..
lagipun raisya bukannya pandai nak tiup lilin, potong kek tue semua..
tunggu ler, maybe bufday dua tahun @tiga tahun nanti ^_^

cikgu dan kawan2 taska nyanyikan "Allah Selamatkan Kamu"
kemain suka sengeh2 lagi raisya, semua pakat nyanyi keliling dia...
kata cikgunya laa, aku takde pun.. hehehe..

memandangkan kek takde, ibu raisya tetap kasi goodie bag...
aku buat time cuti hari pekerja minggu lepas..
tak banyak pun ada laa dalam 25-30orang kawan taska raisya..
aku buat tuk taska dia dulu, bufday party tunggu dulu laa...
tema bufday tunggu party laa baru aku postkan ye =D
kalu terror cuba teka tema apakah itu ^_^ ahakz...
aku sediakan 20pcs tuk kawan2 raisya umur setahun ke atas..
dalam cawan ikea aku isikan coklat, jelly.. ada laa dalam empat benda..
memula aku nak bungkus ngan kain net, buat macam hamper gitue..
tapi yuni cakap wrap pakai plastik jer sebab dia dah ada plastik..
takyah nak beli kain net dah.. aku okaykan ajer, jimat duit sikit, hehehe..
wrapkan ngan plastik, salotip.. tampal ribbon & TQ tag, siappp!!
ala-ala famous amos tak? hikhikhik..
sebenarnya wrap pakai plastik idea famous emos =)
tuk kawan raisya under one year, aku belikan mainan sorang satu..
nak kasi coklat bukan boleh makan, mainan boleh goncang2 kasi bunyi =)
ikat ribbon & TQ tag sudah, siap!!
yang nii aku sediakan dalam 9pcs ajer...
special untuk cikgu raisya.. aku kasi mug from ikea =D
takkan nak kasi cawan plastik warna warni jugak kan..
dalamnya aku letak kacang, maruku & coklat pastu wrap plastik..
Errr.. tue kira hadiah HARI GURU jugak boleh tak? pakej, hehehe..

aku kasi goodie nii time bufday raisya jumaat lepas..
seronok bebudak kat taska, bila aku bawa penuh satu paper beg...
bebudak pompuan, biasalah kepochi macam kita-kita jugak, wakakaka...

kek takde takpelaa anak-anak taska ye..
next year aunty kasi kek okay ^_^


p/s: lepas nii sambung projek wrap untuk
bufday party yang tak tahu bila nak buat.. okay, hehehe..

1 comment:

cTwAhYuNi said...

nanti pulang balik plastik wrapper aku..mahal 2 aku beli..almost rm40...