Friday, September 30, 2011

::perut kenyang, hatipun senang ^_^::

jamuan raya design cOntext architects dikelOlakan Oleh semua staff secara "pOrtluck" =_= menu simple buat sendiri, menu berat kita tempah kedai ajer =)

kasi satu gambar dulu dengan mOdelnya kak intan, huhu ^_^

bermula tengah hari tadi tapi sampai sekarang still kenyang, macam mane tak kenyang mulutnya asyik mengunyah ajer, huhu.. cake pun ada depan muka nie ^_-

lain-lain gambar akan menyusur kedian, kasilah aku restkan perut dulu, sendat sangat dah rasanya, huh!! mata pun dah makin layu ajer..

kerja pun takde sO bOleh lah kOt nak start cari makanan lain pulak nie, ahak!! Erm!!satay belOm makan lagi laa... nak cari satay, nak cari satay =)


P/S:
incik ridzuan balik KL hari nie =)
tak sabar nak peluk cium-rindu, Ouchh!!


2 comments:

yusuflaili said...

salam;
Bestnya masih ada mkn hariraya..baru satu meja.belum meja yang lain2 lagi.

nurulhuda said...

wsalam;
satu meja tue jer yang ada pun.. guna bilik meting, so meja besar lah cikit ^_-