Tuesday, October 13, 2009

::openHouse @ openOfis ye::

full inbox hdset aku ngan gmbar2 jamuan raya kat ofis en. ridzuan smlm.. smue gmbar die mms.. cibuk je sruh msuk kan dlam blog aku, tu lh sruh bkak blog sndri tak nak... opsss!!! jgn mrah ye cik abg cyg, he3..
aku pn tak tau nk cite ape sbb aku tak join.. so jom kite sama2 komen gmbar diorng ni ye =D
wah!!! meriah nya, siap ade belon belon lg... best nye jamuan raya diorng ni, bile lh ofis aku blh wat jmuan mcm ni, hu3... haremmmm!!!
kerusi pn dh mcm kerusi orng kawin dh hah.. betul2 happening ni.. nak join jgk thun dpan blh tak?? he3 cibukk je aku ni =D
siap ade prsmbahan lg.. nasyid ke ape ni??
agak nya tema raya thun ni kot.. WARNA WARNI AIDILFTRI
siap blh ade bsikal & vespa plk tu... huh, mmg btul2 grand jamuan raya diorng ni =)
mcm tok mudim aku tgk, ngan songkok mcm tu, ha3..
besttt nya klu jmuan raya ofis aku mcm tu jgk, hu3.. dpat brangan je lah jwb nya =p

3 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam...

tul la ..mcm tok mudin kina tgk!!

hehehehe...

nti leh jdi tok mudim si adam..sure adam x takut.
hahahahaha

intan said...

ooo...nak tumpang glamor si wan nih..ape lagi nurul. minta demand la kat dia..

ericanurul said...

hehehe...tok mudim ek.bleh la.tapi,mmg meriah jamuan rayer nie.mmg best gle.mcm2 bleh mkn.bertambah boroi la eden..ahaks.-w@n-