Tuesday, October 6, 2009

::open house YB::

mggu lpas kan aku braya kat perak, alang dh sampai tu igat nk braya kt umah ila tp die takde plk, nk wat mcm mane, lain kali lh kite jmpa ye... aku bkan gi jlan mane2 pn, tkat nk braya KG wan jmpa mak, ayh & tok die je..
ari ahd wan ajak gi open house umah YB kwsan die, bkan bdua oky tp ngan fmly die skali... ank mak kan mane blh tnggalkan mak, hu3... klu die tau msti aku kne nnt, he3.. bkan wt cite tau tp hakikat pn, ank mak.. ank mak.. ank mak, e'ee geram btul...
menu pertama; laksa penang.. aku tak smpat nk ambik dh ade orng tlong hidang kan.. wahh!! mcm tuan puteri plk time tu.. bkan En Ridzuan yg hdangkan ok, die klu kite sruh bru buat, hu3..
orng2 YB yg hdangkan tuk kitorng, smpai2 je trus dpat tmpat dduk.. orng lain kne tggu turn, kitorng dpt tmpat VIP lg, siap mkanan dhdng gitu.. cewahhh =D dh abis laksa penang, dtng plk nasi mnyak ngan gulai daging & rendang ayam... ape lg trus ngap smpai lupa ambik gmbar...
tak dpat gmbar YB, PA die pn jd lah =Dtry tgk dlm umah tp tak nmpak2 jgk YB nyer, hu3.. wan pn satu gi jmpa YB tak ajak orng skali, den t'igin jgk nk msuk umah YB tuu =D
orng yg dtng pn rmai... full house ari tu, he3

siap ade nyanyian lg.. wan t'igin nk nyanyi tp dio sogannnn, hahaha... aku tmbah je tu.. slalu aku gi umah YB kt kg so skrng try masuk mjlis YB bhgian lain plk... blh lah than nyer tp aku still tak suke gi tmpat rmai orng mcm ni, rimassss..
p/s: bdk2 dpat duit rya knape aku tak dpattt =( xpe, aku blh pau wan sbb die dpat duit raya jgk, tak aci tak aci =D

1 comment:

ericanurul said...

ooo...kata kt org anak mak ek.ye la,ank mak pun anak mak la.ngaku je la.huhuu....amacam,best x g open house kat umah YB ari tu??xpe,nnt lain thun kte g lg k.-w@n-