Tuesday, June 11, 2013

::tiga tahun selepas aku terima nikahnya::

today wedding anniversary aku dan incik ridzuan..
11 Jun datang lagi, cukup tiga tahun usia perkahwinan kami..
Alhamdulillah..

pencapaian hidup bersama tiga tahun nii?
dimurahkan rezeki oleh-Nya dan yang paling berharga adalah anak..
tiga tahun kawen, anak baru sorang, kira okay ke?!! wakaka..
takpe, tahun depan mak tanam azam pregnant lagi ye =_=

paling sedih, tiga tahun jugak tak dapat sambut anniversary on the spot.. uwaaa =(
tahun pertama, long distance marriage - aku di KL, incik ridzuan di Perak..
tahun kedua, mak dalam pantang uolls..
tahun nie tahun ketiga - incik ridzuan pulak gedikz pi outstation Sarawak.. huh!!
*macam takleh pilih tarikh lain, nak kena dia niii...

takpe, takpe.. dia balik nanti mak paw handbeg coach satu yer, ahakz ^_^

malam tadi sambut anniversary berdua ngan raisya, golek2 gomol2 dak kecik tue aje =)
pukul 3a.m, raisya demam, muntah keluar kahak, selsema pulak pagi niii, adoiiii...
cian anak mak...

sebenarnya aku dah planning baik punya dari bufday incik ridzuan..
bufday incik ridzuan just two weeks gap from our anniversary...

bufday incik ridzuan sepatutnya sambut kat Gold Coast Morib =)
anniversary dinner kat tempat best2 dan incik ridzuan belanja, hahaha
  
tapiiiiiiiiiiii satu pun tak menjadi, semua kena postponed..
salah sendiri, semangat jati diri aku down sejak dua menjak nii... =(
minggu lepas baru mood aku up balik, semangat datang membawa keceriaan gitu, hahaha...

takde apa pun nak dituliskan pada hari anniversary..
nak kena cerita pasal kisah cinta dulu2 ke? mak malu noks, ahaks..

apapun, incik ridzuan
selamat ulang tahun yang ketiga
semoga tahun nii dan tahun mendatang membawa seribu kebahagiaan,
keceriaan dan keberkatan dalam alam rumahtangga kita, amin ^_^


3 comments:

With Julia said...

Weee happy anniversary ke 3 thn dear...cepat je masa berlalu kan...

Waaaaaaaa serupa lah kita nk sambut besday hubby kt gold coast gak 19 Jun 2013...weeeeeeeee serupa :)

With Julia said...

Happy anniversary dear...
Wahhh sama ar plan pun nk sambut besday kt gold coast weeeee

nurulhuda said...

Julia : sepatutnya sambut kat Gold Coast tp tak jadi pergi, terpaksa postponed.. voucher dah lama beli, huhu.. nasib baik valid sampai akhir tahun, huhuhu