Thursday, February 9, 2012

::klebang Original cOconut shake =)::

punca aku beria benar nak ke melaka, hehehe.. banyak sangat belOg duk war-warkan.. aku nie ibu preggy, kOrang pulak pOst pasal makanan memanjang, sapa tak terliur..

maka aku tanam azam *cewah~ harus pi melaka sebelOm meletOp, ahak!! nasib baik incik ridzuan Outstation bOleh jugak aku menumpang (^_-)

berchinta mencari kedai.. ater kO, satu belOg pun tak cakap nama sebenar kedai dan adakah kOrang tahu banyak giler kedai jual cOconut shake sepanjang pantai klebang?..

fuhh!! penat weiii mencarinya.. GPS pun tak guna kalu nama kedai takde.. aku pulak nak kedai sama macam dalam belOg yang aku baca tue, hakhak *mengada-ngada~

kOrang tau, aku terpaksa bukak balik belOg dan cari pOst pasal cOconut shake, nama kedai takde hanya gambar separuh nama jalan dan tiang elektrik yang jadi panduan..

cari punya cari, banyak kali patah balik jalan yang sama, dalam hujan pulak tue akhirnya ternampak laa kedai yang aku teringin nak pi sangat tue =) yahOoo!!!

hebat tak? jumpa jugakkkkk (^_^) akhirnya dengan hanya berpandukan gambar separuh nama jalan dan tiang elektrik.. usaha maa, nantikan kempunan pulak ;p

kedai tue takde mewah pun, warung ajer.. incik ridzuan siap bawak pi kedai yang nampak macam mahal tapi aku taknak, aku nak warung tue jugak, he he he..
v
v
v
semua makanan yang belOg tue pOst aku balun.. nasi lemak sampai dua bungkus =)

rm1.20 sebungkus tapi rasa dia memang berlemak.. sOdap!!!

menu special tentulah cOconut shake rm2 sahaja..

memang terbaik, tak siap-siap usaha mencari dalam hujan tau.. dah sampai pun kene tunggu bukak kedai dulu, ahak!!

aku nak tapau cOconut shake sebab lepas makan tue ktOrg terus balik KL tapi incik ridzuan dah usha semacam, tak jadi tapaunya, ahak!! aku tapau kuih jer.. kuih pun sOdapp jugak..

walaweiiii!!! nak lagi laaa, dah terliur balik nieee.. waaaa.. takkan nak pi melaka lagi kOt....



1 comment:

Titisan Hujan said...

sllu gk lepak kt sini bila da penat dgn keje