Thursday, February 9, 2012

::jejalan di kOta melaka (=_=)::

bukan kali pertama ke melaka, nie adalah kali ketiga kalu tak silap aku =D dan kali kedua pergi bersama incik ridzuan, dulu pergi time 1st anniversary cOuple, sekarang pi sebagai bakal mak bapa pulak, ahak!!

bila dah pergi banyak kali jadi macam bOring laa pulak kan, huh!! nasib baik ikut incik ridzuan Outstation kalu tak, mau aku ajak dia pi berchOti tempat lain =) sabah ke sarawak ker? hehe..

kita layan gambar ajer laa (^_^) tujuan aku ikut incik ridzuan pun, bukan nak berchOti sangat tapiiii nak jejalan cari makan, erm.. nyummy nyummy!!
v
v
v
v
v

jangan laa kOrang marah kalu asyik gambar laki aku ajer yang ada ye.. tunggu anak aku keluar, nanti gambar anak pulak, ahak!!

segala muzium, menara taming sari semua aku tak naik.. cukup laa sekali pernah naik dulu =D

cuma kat kapal besar tue aku masuk lagi, incik ridzuan nak masuk bergambar then aku masuk muzium kesultanan melaka sebab tak pernah masuk (^_^)

berchOti time Orang lain kerja memang syOk beb!! takde gangguan dan tak ramai Orang =)

yang ada pun cuma pelancOng asing dan takde laa seramai hari minggu ;p


nak Over pOsing pun takpe =p


yang nie memang betOl-betOl Over pOsenya Okay, huh!! mintak maap laa tak bOleh nak hakis katanya..

"melaka, kita jumpa lagi, tunggu aku datang bertiga pulak yer" (^_^)

** dah muak ke dengar cerita melaka, hihi..
satu lagi entry makan-makan lepas nie yer..



1 comment:

deqla manjew said...

best2.. tringin nk jln2 sana.. da lama sgt x ke sana... hukhuk