Friday, December 21, 2012

::cuti panjang yok =D::

arini i half day =)
mau bersenang lenang tanpa gangguan suami dan anak..
incik ridzuan sila bekerja yer.
raisya duk taska dediam tau.. hihihi..

takde lah sebenarnya aku nak habiskan annual leave
dan boleh la mengemas rumah yang macam tongkang pecah..
diserang garuda dua minggu nii dek adik2 & sepupuku...

semangat nak mendeco kembali..
alhamdulillah ada rezeki lebih lepas menabung
so boleh ler tambah apa yang patut kat rumah tue..

dah empat bulan duk rumah baru
tapi cerita rumah tak pernah masuk belog lagi..
tunggu aku deco santettttt dulu baru show yer ^_^

malasnya nak buat kerja kalu nak cuti nii
aku cuti sampai krismas..
esok nak ke ipoh, wedding bff aku..
kawen jugak akhirnya kau, ila..

menunggu masa sampai tengah hari,
mai ler kita buat kira2.. gaji dah dapat kenn=)
tolak apa yang patut, simpan mane yang nak..
dan selebihnya boleh la enjoy, yeehaaaa...

selamat bercuti
yang bekerja sila kerja dengan penuh dedikasi okay ^_^


1 comment:

Aty_Fared said...

Ngah bodek asben gak soh cuti senin ni..heheh...nak ajak gi beli barang2 umah...:-)