Wednesday, December 19, 2012

::makan beger yang maveles =)::

entry arini kite cerita pasal menu..
dah lama kot tak update tempat makan best ^_^
JJCM versi cik nurul ke PD, moh ler kite =D

tempat dituju VIP burger..
jalan nak ke sana? yang pasti kat PD =)

jangan tanya sebab aku follow adik ipar,
yang aku perasan dekat polyPD, teluk kemang,
tanjung biru, tue landmark yang aku perasan, hehehe..

apa susah sekarang kan semua dihujung jari,
korang google ler, takpun mai masuk fb vip burger

tuuuuu dia, nii menu aku..
namanya burger daging patayya, wallalallaa...

waduh!! aku ingat nasi goreng patayya jer,
sekali beger patayya pun ada maa.. hahaha..
harganya hanya rm6.50, murah kan =)

adik lelaki aku makan daging arnab patayya 
dan harganya cuma rm9.50..
macam2 perasa, harga murah dan mengenyangkan..

aku beli satu share ngan incik ridzuan..
perut kenyang sebab sebelom tue ktorg dah BBQ kat homestay..
kalu perut kosong maunya sebiji tue aku balun sorg, hehehe..

nii pulak oblong daging pattaya,
specialnya letak blackpapper sauce =) sedap..

hang out adik beradik memang best =)
aku lapan beradik, tolak sorg masuk poly ipoh
campur dua orang menantu ayah ibu..
penuh kedai jadinya, hahaha...

raisya aku tak angkut.. tok ibu dia tak kasi..
raisya nak ikut, tangan duk depa suruh dukung
keciannn... dah pandai nak mengekor anak aku..
aku pun keluar lewat, dah kul 1130pm pun time tue..
lain kali sayang yer, tunggu raisya pandai makan beger ^_-

licin beb!!
alhamdulillah tiada pembaziran =)

satu lagi tempat makan yang korang boleh cuba..
mesti cuba tau...
penat aku cari kedai nii, snap gambar tuk korang tau,
hihihi..

p/s: beger bakar wangsa maju bile nak try pun tak tau..


3 comments:

With Julia said...

fuhhh burger pattaya...walawehhh hbs diet i tgk burger tuh...aummmmmmm

nurulhuda said...

dah habis, hilang, musnah dah diet nurul.. semua dah kembang...

sila salahkan beger yer, hahaha

Aty_Fared said...

Br jer ke pd 2 mnggu lepas..!! Kalau tau singgah sekali mkn beger ni...sedap nmpaknyer..