Thursday, December 15, 2011

::beralih selera ^_-::

lepas dua kOtak Mamil Mama aku minum sepanjang pregnant nie sO semalam beralih selera pulak ke Dumil Mama ^_^


brand baru haruslah cOba kan!! =)

takde perasa cOklat, just perasa biasa dan kebetulan aritu tekak teringin nak minum susu biasa sO aku gagahkan jugak beli Dumil Mama nie =D


ambik paket kecik harga runcit dalam rm9.90 =_= nak test sOdap ke tak sO ambik kecik sudah, hehe.. hari nie baru start minum, Okylah aku bOleh telan lagi..

aku minum kat Opis, kat rumah memang takdenya nak bancuh minum.. kalu Opis nie semangat dia lain macam sikit, pepagi wajib buat air; breakfast ^_-

harap berterusan laa aku minum susu sampai bersalin nanti.. aku nie kekadang minum kekadang tak, ikut suka hati, ahak!! kalu malas, beli Ducth Lady dalam kOtak.. habis cerita, hihihi..


2 comments:

deqla manjew said...

wahhh...mom to be ya...tahniah...sy jew lom ade rezeki lg..but tumpang hepi tgk kwn2 peknen... :)

nurulhuda said...

TQ ^_^ insyaAllah, nanti ada lah rezeki awak pulak =) dah kawen berapa lama?