Wednesday, April 3, 2013

::menghitung hari ke angka satu ^_^::

hari nii genap 11bulan raisya nabila..
lagi 30hari boleh sambut harijadi pertama..
ibu dia dah excited, hahaha...

dah siap dah semua banner, cupcake toppers, food label..
tunggu nak print dan dekor... kata ibu excited kan =D

aku design [ehh!! takdela design, google jugak adalah edit cikit2 ikut tema..]
then adik aku, cik yunie yang jadi tukang komen =)
minggu nii start shoping apa yang patut.. mau ke ikea ngan cik yunie..
beli sikit2 takde terasa sangat keluar duit sekaligus kan..

okay cukup la tue, nak pi sambung buat banner, tinggal cikit lagi ^_^
punya la excited sampai perkembangan anak pun dah lupa, hikhikhik..

raisya pandai joget sekarang.. asal dengar lagu, goyang bontot, hahaha...
yang lain masih takde perkembangan lagi.. semua masih sama...
makan banyak.. main pun banyak..

selalu kena tinggal ngan ayah dia..
incik ridzuan dua minggu nii takde rumah, ada pun hujung minggu..
kecian raisya kurang kasih sayang ayah..
takpela raisya, ayah pi kerja cari rezeki tuk kita sekeluarga =)

okay laa, sekian ^_^

1 comment:

Mummy Damia said...

izwa pun tengah menghitung anak nak masuk 1 tahun... 2 bende je tengah fikir ni... semoga naka sihat pada harinya nanti dan nak buat birthday party atau tak hahhahaa..