Thursday, August 9, 2012

::bila dah ada anak pOmpuan::

Ehem! ehem!! barang ai dah sampai =)
sukanyaaa.. Order jumaat, semalam dah sampai..
bOleh pakai raya nanti..
waduh! beraya sakan la anak dara incik ridzuan nie, hehe..

kalu ada anak pOmpuan, macam2 nak beli; itu cantik, ini cantik.. tiap kali keluar jejalan mesti ada barang raisya.. tak baju, headbands, stokin pun jadi laa..
nafsu shOping memang tak terkawal, hakhak..

rasanya semua mak2 yang ada anak pOmpuan macam nie kan? ke aku sOrang jer =) hihihi.. jOm usha apa aku beli untuk raisya, beli Online..

tadaa.. headbands raya raisya =)
dOk Opis pun bOleh shOping tau, ahak!! tak yah la kO bayangkan kalu keluar jejalan, lagi banyak =)

sila jangan salahkan ibu yang ada anak pOmpuan kalu duit dia selalu habis, hehe..

yang nie raisya punya, lain2 tue budak Opis aku.. Order sekali, bOleh share harga pOstage =)
tue pun headbands tak cukup lagi, aku nak cari kaler cOklat pulak =)
"Erk, incik ayah, bila kita nak keluar shOping?" hehehe

lOnggar cikit headbands tue.. takpe, nanti ibu Oter ye raisya =D

anak nak susu, aku tahan dulu.. tak sabar nak pakaikan dia headbands, haha.. tue pasal gambar ada blur, raisya merOnta2 nakkan susu.. kejam giler ibu raisya nie, muahaha..

Okay, nanti raya kita pakai lagi ye sayang.. nanti kita matching2 baju ngan stOkin yer..
raisya tak sabar nak raya nie =)
Ergh! ke ibu yang tak sabar nak melaram anak ^_^

Oh lupa, aku Order headbands tue kat Ohbabygirl Boutique.. nanti nak Order lagi =)
hOh Oo, sila kawal belanjawan anda, cik nurul.. 



2 comments:

aTy _faRed~ said...

tu lah die anak pompuan...anak lelaki..pakai kepiah jer..heheh

nurulhuda said...

tahu takpe, lepas nie nak anak lelaki la pulak =D