Tuesday, March 29, 2011

::huda dah kawen =D::

sabtu lepas cik nurul sempat lagi singgah Batu Gajah, hadir wedding my best friend masa kat kOlej dulu =D

nama kitaOrang lebih kurang sama tau... masa memula daftar kOlej, dia adalah Orang pertama yang cik nurul berkenalan dan kebetulan pulak kitaOrang satu bilik ^_^

family kitaOrang kiranya jadi family angkat memasing time belajar dulu =D *macam mane tue, study kat kelantan tapi family angkat kat perak, huhu~

cik nurul ramai kawan perak Oky sO jangan heran kalu kawen pun ngan Orang perak ^_-

cik nurul, pengantin HUDA dan Zila... kamilah tiga sekawan time study kat KKTM batch tahun 2003-2006 =)

nie bukan pasangan dia ye.. lelaki nie kawan sama belajar dulu, still bujang trang tang tang lagi....

nie baru pasangannya =D

NURHUDA & MOHD HAFIZI

bersama member kOlej, ada lagi yang tak datang.. nie ajer yang bOleh menghadirkan diri pun, huhuhu..

bila tgOk gambar nie, agak" kOrang cik nurul makin gemuk tak? huhuhu.. jawab jujur tau, tak mau tipu"..

selamat pengantin baru Huda, semOga menjadi isteri yang sOlehah dan dimurahkan rezeki dengan anak" yang cOmel =D

akhiri dengan gambar cik nurul dan incik ridzuan bersama pengantin ^_^

gOodie dari wedding, kitaOrang dapat mug berisi pOtpuri & pOtpuri gantung tue kitaOrang main belasah ambik jer kat bunga pahar, hakhak...

Owh!! bukan cik nurul yang cilOk sendiri ye, member lelaki tapi suruh jugak diaOrang ambik tuk cik nurul sama, hahaha....

huda akan tinggal dan bekerja kat damansara nanti sO bOleh lah bercOntect hujung minggu =D



1 comment:

puteri rimba said...

ye....nurul dah tembam sket...ha..ha..ha...gurau jerrr..ok lagi laa...maintain jerrr...nampak comel sket....