Wednesday, February 23, 2011

::apabila incik suami dah start berJIWANG....::

.......saya sebagai isteri mithali gitue, haruslah layannnn kan ajer jiwa jiwang incik suami ^_^
sebelOm nie pun incik ridzuan memang suka send lagu tuk cik nurul tapi lepas kawen nie lah pulak die send lagi... lama tak? lama kan =D
tetiba jiwang, nampak sangat dia takde kerja kat Opis, huhuhu...
video
best jugak budak nie nyanyi =]
cik nurul kalu dengar lagu mesti nak baca lirik sekali baru paham sO ai gigihkan jugak cari lirik tuk kOrang sekali ye =D baik hati kan? kan? =p
****************************************
Pertama kali ku dengar suaramu
Sayunya hatiku merindui dirimu
Walaupun belum kita bersua muka
Namun aku tetap jatuh cinta

Pertama kali ku bertemu denganmu
Hatiku terpaut melihat senyumanmu
Aku mengharap engkau menerimaku
Kerna aku bersedia menyintaimu

Akan ku renang lautan yang berapi
Membuktikan kehebatannya cinta ini
Tetapi jikala kau meninggalkan aku
Terhiris hati ini
Terguris jiwa ini
Menangis tak berlagu

Biarpun ombak yang merubah pantai
Kasihku takkan hancur berderai
Biarpun hari berganti hari
Dirimu tetap ku nanti

Sayangku pimpinkan tanganku
Menuju mahligai bahgia
Kita bersama nikmati kisah cinta
Hidup bagaikan di syurga
Oh Kasih

Akan ku renang lautan yang berapi
Membuktikan kehebatannya cinta ini
Tetapi jikala kau meninggalkan aku
Terhiris hati ini
Terguris jiwa ini
Menangis tak berlagu

Biarpun ombak yang merubah pantai
Kasihku takkan hancur berderai
Biarpun hari berganti hari
Dirimu tetap ku nanti

Sayangku pimpinkan tanganku
Menuju mahligai bahgia
Kita bersama nikmati kisah cinta
Hidup bagaikan di syurga
Oh Kasih

****************************************
apa macam best tak ini lagu? ^_^




No comments: