Monday, July 13, 2009

::time masak::

smpai je umah tak dan nk relax jp, dh ajak msak tp smue dh get ready just nk msuk kan dlam kuali je.. sbb nyer tnggu beli blender lah nie, klu tak beli blender jgk td tak tau lh, hu3 liza & yunie yg msak, nrul dh pnat, so tlg2 gitu je; bancuh air, hdngkan nasi...
ktorng msak atas lantai je =( tak dan lg nak cari kabinet dapur...

nyummy!! nyummy!! tngan sape tu??
(bkn nrul, nrul cibuk time nie, cibuk ambik gmbar, ha3)

nk jgk sruh ambik gmbar die tgh bsuh pnggan, nk tnjuk rajin lerr tu, hu3..

yg dh siap hdang nrul tak dan nak ambik gmbar sbb memasing dh kebulur.. ltak je ats meja smue tngan dh jadi mcm pirana, hehehe..

2 comments:

intan said...

KSIANNYE..MASAK ATAS LANTAI..XPE..MESTI SEDAP DIA LAIN MACAM..HUHUHUHU...N KSIAN PULAK YG ORG BASUH PINGGAN TUH..NAMPAK MUKA SEBELAH JEK..

ericanurul said...

tulah psal, cian kat ktorng, hu3.. alah yg bsuh pnggan tu dh slalu sngat ambik gmbar, tak heran klu gmbar die sipe2 pn...