Wednesday, July 1, 2009

::kemas bilik::

akhir nyer smlm dh siap pn ssun atur bilik.. wlaupn tak 100% puas ati lg tp oky lah tuk mlm nie, lain kali plk pkir nak ssun mcm ane, dh pnat lh.. abih je kmas bilik trus tdo, Zzz...
byak jgk lh space ksong tuk relax2; bsantai, nak ajak 2,3 orng lg msuk bilik pn blh.. klu dlu asyik blaga bontot je, he3..

tmpat tdo dua2 kaler pink, tdo atas tlam je tak smpat lg nak gi beli katil.. tdo atas tilam pn dh liat nak bngun, tdo atas katil comfirm lmbat gi keje :)
anak yunie lah nie, siap ade bakul khas lg... tu pn ade lg tak gi ambik, lame2 anak ptung tdo atas tilam, tuan nyer tdo dlam bakul plk, ha3..
sape nak bli baju, cpat2 happy hour!! bju pnyer lah byak tu pn tak tau lagi nak pkai bju ape gi keje.. mcm kat kdai bundel plk rase nyer ;p
kat cni nrul rase mcm smak ckit, dh puas pkir tak tau nak ssun mcm ane lg.. yunie kate dh oky, tp nrul rase mcm something wrong je..
kauorng rase mcm ane??

kaktus yg wan bagi dh tinggal 4 pasu je.. lg 2 dh mati :( blng cklat pn dh tnggal spruh.. yg blkng sblah kri tu adiah bufday dr wan..

kleksi novel yg ade kat KL, yg lain ade kat kg... smue novel tu dh abih bca, tnggu mase nak msuk kdai buku beli novel baru je nie, hehee...

2 comments:

intan said...

waaahhhh..rajin ye mengemas bilik..pasni blh la kemas kan bilik hanie..beg yg gantung2 tu nak jual ker...offer kat akak dulu ye klu nak jual

ericanurul said...

tu nmpak yg gntung je, yg tak gntung ade byak lagi.. kat kg pn ade lg, xpe nn nrul wat jualan kat ofis ye... offer 50%, hahahaa