Monday, July 6, 2009

::ice age 3::












tgh ari sabtu bru ktorng kuar jln2, tak tau nak gi ane so gi lah mkn2 & tgk wyang kat JJ Kepong... bkan nrul yg plih cite pn, nrul tlg byr je, nrul blanje tgk wyang kali nie =) pcya lh.. tak de cite best smue cite aksi, wan yg nak tgk sngat2 cite ICE AGE 3, so lyan je lah (pdhal nrul jgk yg tak nak tgk cite lain, he3) oky lh cite die, pnuh ngan glak ktawa, blh release tension jgk kan... nie lah 1st time tgk ice age smpai abih =P
to kak intan: blh bwk hanie tgk cite nie =)

2 comments:

intan said...

xpayah..tgk wayang bagai..baik akak belikn CD..jimat pun jimat..whahahahahhaa..dah kedekut ikut si nafi ye..klu x,x kayo makcik...hehhehhehhe

ericanurul said...

hehe... dh bjangkit tu ngan abg nafi, xpelah lg best tgk kat umah, nk ulang 3,4 kali pn no hal..