Friday, October 11, 2013

::Ibu Raisya diusia 28tahun::

10hb 10, selamat harijadi untuk diri sendiri, usia meningkat lagi, sudah 28tahun.. Emm!! 28tahun rasanya tak perlu celebrate beriya-iya, ya idok? cukup laa sekadar makan malam bersama orang tersayang + kek sepotong share tiga orang pun boleh jugak =)

tapi sampai sekarang aku tak makan kek bufday lagi, takde orang nak belikan ker? sedeyyyy!! incik suami den tak reti bab-bab nak suprisekan bini dia nii, hukhukhuk..

*malam nii nak paw incik suami eskrem BR, kira aci laa kan, ganti kek ^_^

harapan dihari jadi;
semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, bahagia dan ceria berpanjangan, dimurahkan rezeki Allah Taala dan diberi banyak kesabaran dalam menempuhi kehidupan, baik melayan karenah suami maupun anak dan hari-hari mendatang =)

moh layan ibu yang ceria, seceria bajunya dan muka anak yang tak mandi pagi tadi, hikhik..








#testing pakai kamera depan..
##dua-dua pipi anak beranak tembam ngan jayanya..
###incik suami taknak layan kiter bergambar ler, sampai hatiiiii...

hadiah hari jadi, tunggu cukup bulan ^_^
suprise dari incik suami tapi terkantoi ditengah jalan, kuang3.. kira okay laa kennnn, pandai jugak nak suprise ala-ala lomantik..

*ayang kasi b - 2/10 bintang tuk suprise nii =p cikit sudah sebab dah kantoi ken..

okay itu ajer untuk arini.. tunggu update next time pulak, entah bila pun tak tau laa...

kbai..

selamat hari raya haji..
hati-hati pulang kampung.. kiter balik perak, jumpa di highway malam karang, hihihi..

tata..

3 comments:

Ayu Rashid said...

Happy Belated birthday :)

cik hani said...

selamat hari lahir ye..
comel2 selalu..
selamat hari raya aidilfitri jugak..

selamat balik kampung

adianiez AIDA said...

happy birthday... sama date dgn emak aida :-)