Thursday, November 26, 2009

::very buzy women::

ayat tak mau kalah, hahaha =D
hari ni aku & ibu btul-btul buzy.. dr pg ktorng kuar, ptng bru nmpak muka kat umah.. ayh coll 2, 3 kali igat kan ktorng spya blik awl, igat adik-adik kat umah.. cian sesorng..
tapi nk wat mcm mane, bnyak uruskan nk kne setel.. besok nk raya dah, bnyak kdai tutup nnt.. tuk mjlis ari isnin lg.. tu pn buat secepat yg mgkin.. aku pn dh pening duk cari brang tu ini, drive situ sini..
td aku settelkan cincin wan.. yup, aku dh beli cincin die.. tp tak tau lh design tu die bkenan ke tak, huhu.. yg pnting aku bkenan =p
bnyak jgk yg aku setel kan td, tuk brang hantaran, rnpah ratus tuk mkanan time kenduri.. insyallah tak de yg ttinggal kot..
okylh aku nk kmas blik & rung tamu plk, esok kan raya.. tuk yunie yg akan naik bas kul 930 nnt, jgn sedey dgr takbir raya ye, hahaha =D
and, TQ tuk cik dah sbb nk sponsor buatkan sirih junjung, wlaupn die tak dpat dtng tapi snggup buatkan tuk aku jgk, sungguh tharu, huhu..
doakan smue yg tbaik tuk mjlis pertunangan aku nnt ye =D amin...






1 comment:

intan said...

WAHHHH...suke nye dia buat persiapan tunang..moga2 sumenye bjalan lancar