Friday, November 13, 2009

::tmpat keje @ofis::

assalamualaikum..
apa khabar?? korng chat ke? very good klu shat.. klu rsa mcm pening ke, nk dmam ke, p mkan ubat no..
aku dh smpai than bosan giler kat ofis ni.. bosannnnn.. keje ade tp kmlasan tu yg melebih-lebih.. asyik mlas, mlas, mlas je keje nya, huhu.. sbb mlas sngat nk keje so aku update blog ye.. blh gitu, hehe =p
ni aku nk showoff kt korng meja kerja aku kat ofis.. ari tu aku ade janji ngan korng kan =D ofis aku tu bkn besau sngt pn tapiii staffnya padat jgk lah.. nk wat mcm ane, boss aku tu suke ambik rmai staff, tpaksa lh ktorng sesak-sesak ckit, huhu..

nilah meja kerja aku, dr 1st day smpai skrng.. kemas giler atas meja tu.. tsusun cntikkk je kan, mcm orng tak de keje je.. haha =D
pdhal pagi td dah mcm tongkang pecah, meja pn tak nampak, hehe =p
ni sudut yg pling aku suke skali.. tabiat aku ni klu ade meja suke letak hiasan-hiasan kecik mcm ni, sejuk mta memandang lh kunon nya, hehe.. smue brng-brng tu bkan beli pn, ade cnderahati kwan kawin, ade yg wan kasi... tak kuase aku nk beli, huhu..
ofis mane tu ye, hehe.. rahsiaaaaaa =D

2 comments:

ailyz said...

suhla bos tukar computer 2..lamo benor nengoknye...hehehe

ericanurul said...

duk tnggu LCD lh ni, tak smpai2 lg... sesat kot, hahaha.. tak pe, nnt i akan dpat jgk LCD, huhu..