Thursday, June 12, 2014

::4tahun selepas "Aku Terima Nikahnya"::

11 jun 2014 - 4tahun sudah berlalu...
hidup sebagai puan besar dalam keluarga incik ridzuan...
makin hari makin besar jadinya........... krik..krik...krik...

hanya celebrate antara incik suami, puan isteri dan anak bambam..

makan special cikit, takdenya daku nak masak.. hentam nasi briyani kat JM BRIYANI Selayang Mall, malas nak merayau jauh-jauh... nak pi Selayang Mall tue pun dah rasa cukup jauh, walaupun 10minit dari rumah, kihkihkih...

beli 1slice SR cake yang sampai sekarang hado dalam peti ais.. balik kerja karang daku kerjakan ngan raisya, budak tue pun hantu kek sekarang nii.....

sesi kasi hadiah memang tak ada.. aku ngan incik ridzuan dah lama kot tak kasi hadiah anniversary ataupun birthday, hahaha.... tak tau apa nak kasi, rasanya semua dah dapat kot...

[hah!! aku pernah kasi 24hadiah sempena birthday incik ridzuan yang ke 24tahun.. sampai sekarang tak kasi hadiah dah, wakakaka]

nak apa lagi kan, anak pun dah dapat ^_____^ setakat baju, jam tangan, seluar tue pi laa beli sendiri, kihkihkih.....

semoga hubungan suami isteri, ayah ibu ini akan berkekalan hingga ke syurga... semoga hubungan kekeluargaan ini akan dilimpahi dengan seribu rahmat, kebahagiaan, keindahan, keceriaan antara satu sama lain dan bersama anak-anak, aminnnnnn.........................

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-4 incik ridzuan, love you forever...
sila sayang ayang lebih dari dak tecit tue ye...... nampak benau binimu nii dimadukan ngan si kecit tue, hahaha... meroyan ape entah nii...

kbai!!!

4 comments:

CikNaa said...

happy anniversary nurul & suami.. wah 4 tahun dah..kejap je kan..

nurulhuda said...

a'aa... kejap je, hehehe

Julia Johari said...

Wahhh pi sambut kt JM beriani selayang mall...10 min dari umah? kiranya umah kita pun dekat lah ni...hehhehe

nurulhuda said...

nurul duk apartment sebelah ktm kepong sentral jer julia =D