Thursday, April 14, 2011

::SEGMEN: Aku disebalik dunia blOg::

gud mOrning uOlls ^_^
hari nie cik nurul datang Opis ngan hidung tersumbat, mata sembab sObab semalam tak cukup tidO =(

nak bernafas pun susah, nie kan pulak nak tidO, huhu... tapi perutku udah kenyang dengan satu bungkus nasi kerabu pagi tadi ^_- kOrang dah breakfast belOm?

petang semalam, cik nurul dijemput Oleh tuan blOg Kechik Itu cOmel tuk jOin dia punya segmen sO alang2 hari nie dah free, mOh ler kite ye ^_^

1) ceritakan tentang diri kOrang
panggil saja Cik Nurul dalam blOg.. seOrang anak kepada ibu dan ayah kat Kelantan, kakak sulung kepada tujuh adik, isteri kepada incik suami yang berada kat Perak, pekerja kepada incik bOs di sebuah firma arkitek kat KL.. belOm punya anak.. umur? 26 tahun nie.. apa lagi? lagi banyak tulis lagi banyak rahsia keluar nie, hakhak ^_^

2) tujuan kOrang buat blOg ni..?
dulu masa kat kOlej suka tulis diari tapi sekarang zaman canggih, main taip2 jer sO terjadi lah satu blOg sebagai tempat meluah perasaan marah, berkOngsi perasaan gembira, sedey dan lain2 nya...

3) selama kOrang berblOg ni, apa yang kOrang dah dapat..?
saya dapat ramai kawan baru ^_^ dapat mengenali dunia mereka.. secara tidak langsung mengetahui ragam kehidupan manusia seluruh malaysia dan dunia amnya, cewah!!!

Ok, i'm dOne =D
simple ajer sOalannya kan, kOrang nak jOin tak?


1 comment:

Nour Akmal said...

thanks sudi join segmen blog saya..

dh update segmen n blog awk dh di listkan..jom baca..=)