Wednesday, May 27, 2009

::slmat ulang thun syg::

Selamat hari jadi yg ke 24 Mohd Ridzuan

~semoga panjang umur~

~dimurahkan rezeki~

~ceria & bahagia selalu~

~hidup diberkati oleh Allah swt~ 


yang tulus ikhlas
ingin sekali sekala dirinya dibalas
walau hanya dgn dakapan di angin lalu 
yang selalu memberi
ingin sekali sekala jadi penerima
ckup dgn salam dan manis doa
aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
dan leburkan saja serpihan calar derita 
selamat ulang tahun sayang kini kau bersayap,
pergilah terbang rentaslah langit cita2 mu
harap nanti kita ‘kan bertemu 
selamat ulang tahun sayang
janganlah engkau tak terbang pulang
ku nanti penuh kerinduan 
selamat tinggal, selamat jalan
aku hanya inginkan engkau setia kerna
setia yg mencipta bahagiamu

9 comments:

ericanurul said...

thankz coz ingat bufday wan.thankz sbb sudi wish for my bufday.thankz untuk hadiah yang bakal wan dapat nnt.walaupun sayang bkn org yang pertama wish bufday wan ari nie,tapi wan faham.jgan risau,wan x ksah pun.yang penting sayang ingat bufday wan k...thankz a lot..i love u so much nurul...

ericanurul said...

x sabar rs nyer nak g kl minggu nie.x sabar nak celebrate bufday ngan sayang.yang penting,sayang dah janji ngan wan yang wan nak blanja KFC huhuhu...nak g tuntut janji 2 nnt.sedia duit byak skit k.nak order mknan yang pling mhal skali.yang pling latest skali.yang paling sedap skali.huhuhu....(demand nyer...)

ericanurul said...

nak g kl nie nak bw beg bsar skit.nak bw blik byak hadiah.huhuhu...nak kna pinjam kat santa claus la dia nyer kereta kuda tu.eh,yeke kerete kuda???aper2 je la.yang pnting nak pnjam kat dia.nak bw blik hadiah.huhuhu...nak pnjam kete "VIVA" x bleh.tuan dia nak pkai.so,kna la pnjam kat santa claus

ericanurul said...

u welcome my dear, nak wat mcm ane punyer lah jga mata jgan kasi tdo, aleh2 kul 1150 tertido jgk jgn slahkan nrul tau slahkan mata nie, hu3..

ericanurul said...

ni sape janji nak blanje sape nie? nrul rsa nrul xde janji ape2 pn, kan! kan!! ambik lah nak kete viva tu pn klu nak, yg pnting mcm biase kene ganti ngan HONDA JAZZ heheee :)

intan said...

aku pun nak ikut jg..!!!! hrtu si nurul kate nak belanje akak mkn KFC bile akak dpt duit kutu..*blur* :p

ericanurul said...

akak yg dpat duit kutu akak lah yang belanje, apsal nrul plk, hu3 blan nie kan turn akak, kitorng kat ofis dh tak sabar nak abih kan duit kutu akak tu..

ericanurul said...

eeh, lupe plk.. akak kan dpat duit kutu nie nak gi jekal beli langsir baru, ari tu dah berkobar2 kan, kann??

intan said...

duit kutu aku tuh dah abih dah pun...so aku kasi korang mkn goreng pisang yg kat tepi jln tuh...fav. korang kan..???tp nntla
hujung bln ni br kasi belanje..sbb si ain pun nak belanje kek.. hahahhah..kite tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu